Anderledes bryllupsfest: 5 gode idéer til et alternativt bryllup

Skal du giftes, men orker du ikke det traditionelle bryllup? Så kan det være en god idé at planlægge en anderledes bryllupsfest, som ikke minder om alle andre. Hvis du er i tvivl om, hvordan du arrangerer en anderledes bryllupsfest, følger her 5 oplagte bud på en fest, som er noget udover det sædvanlige.
Anderledes bryllupsfest

Din bryllupsfest behøver ikke altid at være det samme, som alle andres. Hvis du er træt af det traditionelle bryllup eller bare ønsker at holde en anderledes bryllupsfest, så findes der masser af fremragende muligheder – det handler blot om at vælge det, der føles mest rigtigt.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du afholder en anderledes bryllupsfest, så følger her en række gode idéer, som du kan lade dig inspirere af. Du kan altid kombinere de forskellige idéer, hvis du vil gøre det til din helt egen anderledes bryllupsfest.

#1: En bryllupsweekend i sommerhus

Hvem siger, at et bryllup kun skal vare i én dag? Hvorfor ikke leje et sommerhus og invitere familie samt venner og bekendte på besøg i en hel weekend? Det vil være en anderledes bryllupsfest, som sent vil blive glemt.

Der er naturligvis begrænset plads i et sommerhus, hvorfor det kan være en god idé at sørge for, at det udelukkende er de mest vigtige gæster, der inviteres. Det kan være den nærmeste familie og nogle gode venner. Alternativt kan I leje flere sommerhuse i samme område, hvis I har råd til det.

#2: Afhold en anderledes bryllupsfest til vands

Hvis brylluppet skal afholdes om sommeren, er det oplagt at afholde det på en yacht. Der findes flere steder i Danmark, hvor du kan leje en yacht med kaptajn, så I kan afholde et anderledes bryllup, som med garanti vil gå over i historiebøgerne.

Det er naturligvis bedst, hvis gæsterne ikke bliver søsyge, når de er ombord – derfor kan I eventuelt vælge, at det kun er en mindre del af den anderledes bryllupsfest, som afholdes på en yacht. Det kunne eksempelvis være vielsen, hvorefter festen kan fortsætte et andet sted.

#3: Sammenskudsgilde er en budgetvenlige bryllupsfest

Hvis I ikke har råd til at afholde den helt store bryllupsfest, er der masser af mulighed for at afholde en budgetvenlig og anderledes bryllupsfest, som samtidig vil være utroligt hyggelig og med garanti gå over i historiebøgerne blandt de gæster, der er inviteret.

Det kunne eksempelvis være et sammenskudsgilde, hvor alle har en ret med, som serveres for de øvrige gæster. Det kan eksempelvis være i stedet for at medbringe gaver, medmindre der er nogle, som insisterer på, at I skal have en gave.

#4: Afhold en sjov og anderledes tema-bryllupsfest

En temafest er en fremragende mulighed for at afholde et anderledes bryllup. Der kan eksempelvis være middelaldertema, græsk tema eller noget helt tredje. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, men ikke desto mindre, så vil det med garanti være både sjovt og oplevelsesrigt for de fremmødte gæster.

Det kræver naturligvis, at I bruger nogle penge på at finde den helt rigtige udsmykning og pynter lokalerne op, så de emmer af det tema, I har valgt – og så er det naturligvis også vigtigt, at gæsterne tropper op i kostumer, som matcher dagens tema.

#5: En anderledes bryllupsfest i zoo

Hvis I vil afholde en anderledes bryllupsfest, som helt sikkert vil blive huske af jer selv og deltagerne, så kan I afholde den i Zoologisk Have. I både Københavns Zoo og Odense Zoo er der mulighed for at afholde bryllupsfester – og så slipper I endda for underholdningen, da dyrene er underholdning nok i sig selv.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts