Champagnekøler: Her er de 6 bedste champagne-bowls, der holder champagnen kold

Er du på udkig efter en champagnekøler? Hæv æstetikken på bordet med en smart og praktisk champagne bowl, som både holder champagnen kold og giver et flot og elegant udtryk til bordet, når champagnen bliver serveret for dig og dine gæster.
Her er de 6 bedste champagnekølere, som vi er vilde med.

En champagne bowl er en smart og praktisk måde at holde din champagne frisk og afkølet, når der skal serveres et lækkert og sprudlende glas bobler for dig og dine gæster.  Der findes flere champagnekølere på markedet, og vi har derfor fundet frem til 6 af de bedste champagnekølere, således at du ikke behøver undersøge markedet.

Med en flot og elegant champagne bowl kan du nemt og effektivt hæve æstetikken på bordet, når der skal serveres bobler for dig og dine gæster. De fleste mennesker forbinder nok champagnekølere med fine restauranter, men nu har du altså også muligheden for at hæve æstetikken, og servere champagnen på fineste manér.

Champagne-køler fra Georg Jensen

#1: Georg Jensen Indulgence Grande

Utroligt elegant champagnekøler i blankpoleret stål

Med denne champagnekøler fra Georg Jensen, kan du hurtigt hæve æstetikken ved bordet, når der skal serveres lækre og forfriskende bobler, for dig og dine gæster. Champagnekøleren fra danske Georg Jensen er fremstillet i blankpoleret, rustfrit stål, som giver et utroligt flot og elegant udtryk, der med garanti vil imponere dine gæster.

Champagnekøleren fås i to størrelser, hvor denne model kan indeholde hele tre flasker champagne. Det smukke, blankpolerede rustfrie stål, sikrer dig en champagnekøler som kan holde gennem generationer. Selv når champagnekøleren ikke er i brug, giver den med sine organiske former et elegant og sensuelt udtryk, som passer i ethvert hjem. 

Fordele:

 • Smukt og elegant design som hæver æstetikken
 • Et kunstværk i sig selv
 • Fås i to forskellige størrelser
Champagne-køler fra Robert Welch

#2: Robert Welch Drift Champagne- og vinkøler

Flot og elegant champagnekøler i højpoleret stål

Denne flotte og elegante champagnekøler fra Robert Welch, er perfekt til dig der ønsker en flot og unik og champagnekøler, som holder boblerne afkølede og gør serveringen til noget helt specielt. Champagnekøleren er fremstillet i højpoleret rustfrit stål, som både er utroligt holdbart, og samtidigt giver et flot og ekstravagant udtryk til de bløde former. 

Champagnekøleren er perfekt til dig, der gerne vil kombinere det funktionelle og elegante udtryk i designet. Champagnekøleren fås i to forskellige størrelser, og passer perfekt til en flaske af din yndlings champagne eller vin. Bare fyld champagnekøleren med et godt læs isterninger, læg flasken i, og server champagnen på en let og elegant manér.

Fordele:

 • Unikt og elegant design
 • Hæver æstetikken på bordet
 • Fås i to forskellige størrelser

Klassisk champagnekøler fra Mauviel

#3: Mauviel – Rund champagnekøler

Smuk og elegant champagnespand i et klassisk design

Med denne smukke og elegante champagnespand fra franske Mauviel, får du en champagnekøler i et tidløst design, som passer til enhver lejlighed. Den smukke champagnespand er fremstillet i blankpoleret aluminum af højeste kvalitet, som giver et elegant udtryk til serveringen. Perfekt til dig der ønsker at hæve æstetikken ved bordet.

Franske Mauviel blev grundlagt i 1830, og har derfor næsten 200 års erfaring med at producere køkkenredskaber af høj, fransk kvalitet. Du er derfor sikret en champagnekøler der kan holde gennem generationer. Champagnekøleren har plads til én flaske lækker, forfriskende champagne – perfekt til dig der gerne vil gøre noget ekstra ud af serveringen

Fordele:

 • Høj, fransk kvalitet
 • Elegant og tidsløst design
 • Hæver æstetikken ved bordet 
Smuk champagnekøler fra Dorre Christel

#4: Dorre Christel Champagnekøler

Stilfuld champagne bowl der hæver æstetikken ved bordet

Her får du en stilfuld og elegant champagne bowl, som sikrer dig et flot og stilfuldt udtryk til bordet, når champagnen skal serveres. Champagne bowlen er perfekt til dig, der ønsker at servere champagnen med stil, og samtidigt holde de lækre og forfriskende bobler afkølede for dig og dine gæster, mens de står fremme på bordet og pynter.

Her får du en stilfuld og elegant champagne bowl, som sikrer dig et flot udtryk når champagnen skal serveres. Champagnebowlen er fremstillet i blankpoleret aluminum, som giver et stilfuldt udtryk til bordet. På det blanke aluminium er der indgraveret skriften ‘Champagne’, så dine gæster ikke er i tvivl om hvad der bliver serveret. 

Champagne bowlen har endda plads til flere flasker champagne ad gangen, og den egner sig derfor perfekt til større selskaber. Champagnekøleren er udstyret med to håndtag i hver side, hvilket gør den nem at bære ind til bordet. Bare fyld god med is i bowlen, og læg din yndlings champagne ned i – så er der dejlig afkølet, og forfriskende champagne! 

Fordele:

 • Kommer med to praktiske håndtag
 • Plads til flere flasker champagne 
 • Giver et stilfuldt udtryk til serveringen
Smuk champagnebowl fra Maviel

#5: Mauviel Champagnebowle i kobber

Smuk champagne bowle i kobber af højeste kvalitet 

Her får du en smuk og elegant champagne bowl fra franske Mauviel, som med garanti vil hæve æstetikken på bordet. Det franske brand har designet køkkenredskaber siden 1830, og har derfor stor erfaring indenfor området. Champagne bowlen er fremstillet i kobber, hvilket giver et utroligt smukt og elegant udtryk når champagnen bliver serveret. 

Champagne bowlen kan indeholde helt op til seks flasker champagne, og er derfor perfekt til dig der ønsker at servere champagne til et større selskab. Udover det smukke design, er champagne bowlen udstyret med to håndtag i kobber, som gør den nem at transportere. Her får du altså en vaskeægte champagne bowl i allerhøjeste kvalitet. 

Fordele:

 • Det skinnende kobber giver et elegant udtryk til bordet
 • Kan indeholde helt op til seks flasker champagne
 • Kobberhåndtag i hver side 

Minimalistisk champagnebowl fra Georg Jensen

#6: Georg Jensen Sky Champagne/Vinkøler

Elegant champagnekøler i et minimalistisk design

Med denne champagnekøler fra danske Georg Jensen, er du godt klædt på når der skal serveres lækre og sprudlende bobler for dig og dine gæster. Den smukke champagnekøler er fremstillet i blankpoleret, rustfrit stål, som sammen med sit smukke og elegante design, danner et flot udtryk til serveringen, som hæver æstetikken. 

Champagnekøleren er designet af Aurelien Barbry, som har formået at designe en minimalistisk champagnekøler, der giver et unikt og elegant udtryk. Sammen med champagnekøleren medfølger der en særlig hvid serviet, som bidrager til at fuldende udtrykket, og hjælper dig med at servere lækre, drypfrie bobler til dig og dine gæster.

Fordele:

 • Unikt og minimalistisk design
 • Perfekt til særlige begivenheder
 • Kommer med en flot, hvid, stof serviet

Købsguide: Sådan vælger du den bedste champagnekøler

En champagnekøler er et uundværligt redskab, når der skal serveres lækre bobler for dig og dine gæster. Med en champagnekøler er du nemlig godt klædt på, når der skal serveres champagne både til særlige og festlige begivenheder. En champagnekøler holder både boblerne afkølet, og giver samtidigt et elegant udtryk til serveringen. 

Der findes flere forskellige champagnekølere og bowls på markedet, og de fås både i dyre og billige modeller. En champagnekølers vigtigste funktion er selvfølgelig at holde champagnen afkølet, men du kan også få en champagnekøler, som nærmest er et kunstværk i sig selv, og som kan stå fremme og pynte, selv når den ikke er i brug. 

Hvad bør jeg være opmærksom på, for at jeg vælger den bedste champagnekøler?

For at du vælger den bedste champagnekøler, er der flere ting du bør være opmærksom på. For selvom en champagnekølers funktion er den samme fra model til model, er der stadig forskel på de mange forskellige champagnekølere og bowls. Der er blandt andet forskel på hvor mange flasker den kan indeholde, samt design, æstetik og funktionalitet. 

Du bør derfor overveje hvor mange flasker champagne du ønsker at servere i champagnekøleren, således at du ikke ender med at købe en der er for stor eller lille. Du bør også overveje hvor mange penge du har lyst til at bruge på en champagnekøler, således at du nemmere kan indskrænke udvalget, og finde en der matcher dine krav. 

Derfor bør du vælge en champagnekøler i et flot design

Med en champagnekøler i flot design, kan du nemt og hurtigt hæve æstetikken ved bordet. Der findes utroligt mange flotte, stilfulde og elegante champagnekølere på markedet, så du bør helt sikkert kunne finde en der matcher dine krav og behov til designet. En champagnekøler er nemlig mere end bare en champagnekøler.

Vælger du en champagne bowl i et flot og elegant design, kan du være sikker på dine gæster vil blive imponerede når champagnen bliver serveret. De fleste tænker måske at en champagnekøler hører de fine restauranter og hoteller til, men nu har du altså også muligheden for at serverer champagnen på fineste manér for dig og dine gæster. 

Vælg en champagnekøler i en størrelse der matcher dine behov

Når du skal til at investerer i en champagnekøler, er det vigtigt, at du er opmærksom på størrelsen af champagnekøleren. Du kan nemlig få både få champagne bowls der kan indeholde mange flasker ad gangen, og nogen der kun kan indeholde én enkelt flaske. Du bør derfor overveje hvor mange flasker du får brug for at servere i champagnekøleren.

På den måde er sikker på at vælge en champagnekøler, som stemmer overens med dine krav og behov til størrelsen. Ønsker du at servere champagne for et større selskab, er det en god idé at du vælge en champagne bowl med plads til flere flasker. Skal champagne bowlen kun bruges til et mindre selskab, er det typisk nok med plads til én flaske. 

Hvor meget koster en champagnekøler?

Der findes mange champagnekølere og bowls på markedet, og de kommer i flere forskellige prisklasser, alt efter hvilket brand de kommer fra, samt hvilket design og materialer de er lavet af. Du kan derfor både finde dyre og eksklusive champagnekølere fra kendte brands, og billige champagnekølere fra mindre kendte brands. 

Typisk vil en champagnekøler i en god kvalitet, koste mellem 500-2000 kroner. Du kan dog både finde dyrere og billigere champagnekølere, alt efter hvad dine krav og behov er. For nogle er en champagnekøler nærmest et kunstværk i sig selv, og derfor er flere også villige til at investere til ekstra i en stilfuld og elegant champagnekøler til bordet. 

Hvordan fungere en champagnekøler?

Ens for alle champagnekølere er, at de er lavet til at holde din champagne dejlig frisk og afkølet. Du skal blot fylde champagne bowlen med is og derefter placere din yndlings champagne oveni, og lade isen køle champagnen ned til en passende temperatur. På den måde holder champagnen sig dejlig kold og afkølet, mens den står fremme på bordet.

En champagnekøler er uden tvivl den bedste måde at køle din champagne ned på, og det ser tilmed også stilfuldt og eksklusivt ud, når champagnen serveres på denne måde. Det er en god idé at vikle en stofserviet eller et viskestykke rundt om champagneflasken, hvis du vil undgå at flasken drypper vand fra sig, når den skal hældes op i glassene. 

Kan jeg bruge en champagnekøler til at køle andet end champagne?

Selvom navnet antyder at den kun kan benyttes til champagne, er dette ikke altid tilfældet. De fleste champagnekølere passer perfekt i størrelsen til både champagne, vin og cava. Du kan derfor sagtens benytte en champagnekøler til at køle andet ned end bare champagne, når der skal serveres lækre og afkølede flasker for dig og dine gæster.

På en varm sommerdag kan det være lækkert med et forfriskende glas afkølet hvidvin eller cava, og her kan du uden problemer benytte din champagnekøler til at holde flaskerne kolde. Der findes også dedikerede vinkølere på markedet, men hvis du ikke ejer sådan en kan du altså sagtens benytte champagnekøleren til dette formål.

Hæv æstetikken på bordet og gør serveringen til noget helt specielt med en elegant champagnekøler

Med en champagnekøler er det ikke bare funktionaliteten der tæller. Ved at servere champagneflaskerne i en stilfuld og elegant champagnekøler, kan du nemlig hæve æstetikken ved bordet, og gøre serveringen til noget helt specielt for dig og dine gæster. Champagne har altid været en stilfuld drikke, og derfor bør serveringen også være det. 

Vælger du en flot og elegant champagnekøler i et smukt og eksklusivt design, vil dine gæster uden tvivl føle sig mere elegante og stilfulde når champagnen serveres. Med en champagnekøler er du derfor godt klædt på, når der skal fejres særlige begivenheder som fødselsdage, bryllupper, studentergilder, eller blot til en fin middag med vennerne.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *